文献
J-GLOBAL ID:201302289026759891
整理番号:13A1694903
チェコ共和国における小売食料品店の生鮮野菜由来の大腸菌の特性
Characteristics of Escherichia coli from raw vegetables at a retail market in the Czech Republic
著者 (5件):
SKOCKOVA Alena
(Dep. of Milk Hygiene and Technol., Univ. of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno, CZE)
,
KARPISKOVA Renata
(Dep. of Milk Hygiene and Technol., Univ. of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno, CZE)
,
KARPISKOVA Renata
(Veterinary Res. Inst., Brno, CZE)
,
KOLACKOVA Ivana
(Veterinary Res. Inst., Brno, CZE)
,
CUPAKOVA Sarka
(Dep. of Milk Hygiene and Technol., Univ. of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno, CZE)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
167
号:
2
ページ:
196-201
発行年:
2013年10月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)