文献
J-GLOBAL ID:201302289100735584
整理番号:13A1725815
市販の加工食品は内分泌攪乱の可能性を持つだろう: 大豆による素材はその差異の原因である
Commercial processed food may have endocrine-disrupting potential: soy-based ingredients making the difference
著者 (3件):
OMORUYI Iyekhoetin Matthew
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
KABIERSCH Grit
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
POHJANVIRTA Raimo
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
30
号:
10
ページ:
1722-1727
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)