文献
J-GLOBAL ID:201302289102869243
整理番号:13A1344459
大豆油の磨砕動力学,収量,および品質に対する種子水分含量の影響
Effect of seed moisture content on the grinding kinetics, yield and quality of soybean oil
著者 (4件):
LEE Youn Ju
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Coll. of Agriculture and Life Sci., Kangwon National Univ., Chuncheon ...)
,
LEE Myeong Gi
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Coll. of Agriculture and Life Sci., Kangwon National Univ., Chuncheon ...)
,
YOON Won Byong
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Coll. of Agriculture and Life Sci., Kangwon National Univ., Chuncheon ...)
,
YOON Won Byong
(Agricultural and Life Sci. Res. Inst., Kangwon National Univ., Chuncheon, Kangwondo 200-701, KOR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
119
号:
4
ページ:
758-764
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)