文献
J-GLOBAL ID:201302289202796529
整理番号:13A0840419
プロバイオティクスを接種したドライ塩漬豚ロース肉の熟成時の蛋白質分解に関連する選択パラメータの変化
Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics
著者 (2件):
STADNIK Joanna
(Dep. of Meat Technol. and Food Quality, Univ. of Life Sciences in Lublin, ul. Skromna 8, Lublin 20-704, POL)
,
DOLATOWSKI Zbigniew J.
(Dep. of Meat Technol. and Food Quality, Univ. of Life Sciences in Lublin, ul. Skromna 8, Lublin 20-704, POL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
139
号:
1-4
ページ:
67-71
発行年:
2013年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)