文献
J-GLOBAL ID:201302289571941273
整理番号:13A1161291
ベリー類の多価フェノール含量と抗インフルエンザウイルス作用の関係
Relationship between polyphenol content and anti-influenza viral effects of berries
著者 (5件):
SEKIZAWA Haruhito
(Fukushima Agricultural Technol. Centre, Fukushima, JPN)
,
IKUTA Kazufumi
(Fukushima Medical Univ. School of Medicine, Fukushima, JPN)
,
MIZUTA Katsumi
(Yamagata Prefectural Inst. of Public Health, Yamagata, JPN)
,
TAKECHI Seiichi
(Fukushima Agricultural Technol. Centre, Fukushima, JPN)
,
SUZUTANI Tatsuo
(Fukushima Medical Univ. School of Medicine, Fukushima, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
93
号:
9
ページ:
2239-2241
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)