文献
J-GLOBAL ID:201302289964410520
整理番号:13A0148711
球状食品の流動およびスカラー変化のCFDモデリング:乱流および境界層モデリング
CFD modelling of flow and scalar exchange of spherical food products: Turbulence and boundary-layer modelling
著者 (4件):
DEFRAEYE Thijs
(MeBioS, Dep. of Biosystems, Univ. of Leuven, Willem de Croylaan 42, 3001 Heverlee, BEL)
,
VERBOVEN Pieter
(MeBioS, Dep. of Biosystems, Univ. of Leuven, Willem de Croylaan 42, 3001 Heverlee, BEL)
,
NICOLAI Bart
(MeBioS, Dep. of Biosystems, Univ. of Leuven, Willem de Croylaan 42, 3001 Heverlee, BEL)
,
NICOLAI Bart
(VCBT, Flanders Centre of Postharvest Technol., Willem de Croylaan 42, 3001 Heverlee, BEL)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
114
号:
4
ページ:
495-504
発行年:
2013年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)