文献
J-GLOBAL ID:201302291548459833
整理番号:13A0248121
新設計ステンレススチールタンクで行われたココア豆自然発酵:微生物群動態と物理化学的特性への影響
Spontaneous cocoa bean fermentation carried out in a novel-design stainless steel tank: Influence on the dynamics of microbial populations and physical-chemical properties
著者 (5件):
DE MELO PEREIRA Gilberto V.
(Biology Dep., Federal Univ. of Lavras (UFLA), CEP 37200-000, Lavras, MG, BRA)
,
MAGALHAES Karina Teixeira
(Biology Dep., Federal Univ. of Lavras (UFLA), CEP 37200-000, Lavras, MG, BRA)
,
DE ALMEIDA Euziclei Gonzaga
(Biology Dep., Federal Univ. of Mato Grosso (UFMT), CEP 78060-900, Cuiaba, MT, BRA)
,
DA SILVA COELHO Irene
(Microbiology and Immunology Dep. - Federal Rural Univ. of Rio de Janeiro (UFRRJ), CEP 23890-000, Rio de Janeiro, RJ, BRA)
,
SCHWAN Rosane Freitas
(Biology Dep., Federal Univ. of Lavras (UFLA), CEP 37200-000, Lavras, MG, BRA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
161
号:
2
ページ:
121-133
発行年:
2013年02月01日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)