文献
J-GLOBAL ID:201302292411790270
整理番号:13A1764016
ナス果実のクロロゲン酸濃度,アントシアニン濃度,水溶性糖分濃度,有機酸濃度およびアミノ酸濃度の品種間の違い
Varietal differences in the chlorogenic acid, anthocyanin, soluble sugar, organic acid, and amino acid concentrations of eggplant fruit
著者 (6件):
MORI T.
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
UMEDA T.
(Minami Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
HONDA T.
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
ZUSHI K.
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
WAJIMA T.
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
MATSUZOE N.
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Horticultural Science & Biotechnology
(Journal of Horticultural Science & Biotechnology)
巻:
88
号:
5
ページ:
657-663
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
W1995A
ISSN:
1462-0316
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)