文献
J-GLOBAL ID:201302293742081151
整理番号:13A0318581
厨房及び庭園生物廃棄物の堆肥化間に於ける微生物含有量のスポット試験分析:試料採取手順,細菌還元,時間ー温度関係,及びそれ等の動物副産物に関するEU規則との関係
Spot test analysis of microbial contents during composting of kitchen- and garden biowaste: Sampling procedures, bacterial reductions, time-temperature relationships, and their relevance for EU-regulations concerning animal by-products
著者 (5件):
BIJLSMA P.b.
(Elsinga Policy Planning and Innovation Ltd., Horsterweg 127, 3853 JA Ermelo, NLD)
,
DE WIT D.h.
(Elsinga Policy Planning and Innovation Ltd., Horsterweg 127, 3853 JA Ermelo, NLD)
,
DUINDAM J.w.
(Elsinga Policy Planning and Innovation Ltd., Horsterweg 127, 3853 JA Ermelo, NLD)
,
ELSINGA G.j.
(Elsinga Policy Planning and Innovation Ltd., Horsterweg 127, 3853 JA Ermelo, NLD)
,
ELSINGA W.
(Elsinga Policy Planning and Innovation Ltd., Horsterweg 127, 3853 JA Ermelo, NLD)
資料名:
Journal of Environmental Management
(Journal of Environmental Management)
巻:
115
ページ:
198-205
発行年:
2013年01月30日
JST資料番号:
H0435B
ISSN:
0301-4797
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)