文献
J-GLOBAL ID:201302293993259642
整理番号:13A1639425
ハウチワマメ属及び他のマメ科由来の酵素的蛋白質加水分解物のACE阻害活性
ACE-inhibitory activity of enzymatic protein hydrolysates from lupin and other legumes
著者 (5件):
BOSCHIN Giovanna
(Lab. of Food Chemistry and Mass Spectrometry, Dep. of Pharmaceutical Sciences, Universita degli Studi di Milano, via ...)
,
SCIGLIUOLO Graziana Maria
(HPF Nutraceutics s.r.l., via Balzaretti 9, 20133 Milano, ITA)
,
RESTA Donatella
(HPF Nutraceutics s.r.l., via Balzaretti 9, 20133 Milano, ITA)
,
ARNOLDI Anna
(Lab. of Food Chemistry and Mass Spectrometry, Dep. of Pharmaceutical Sciences, Universita degli Studi di Milano, via ...)
,
ARNOLDI Anna
(HPF Nutraceutics s.r.l., via Balzaretti 9, 20133 Milano, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
145
ページ:
34-40
発行年:
2014年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)