文献
J-GLOBAL ID:201302294096886975
整理番号:13A0831902
ナガエミカンの果肉から得た精油の化学成分,in vitroでの抗酸化および抗微生物活性
Chemical constituents, in vitro antioxidant and antimicrobial activities of essential oil from the fruit pulp of wood apple
著者 (2件):
SENTHILKUMAR A.
(Dep. of Botany, Annamalai Univ., Annamalai Nagar 608 002, Tamil Nadu, IND)
,
VENKATESALU V.
(Dep. of Botany, Annamalai Univ., Annamalai Nagar 608 002, Tamil Nadu, IND)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
46
ページ:
66-72
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)