文献
J-GLOBAL ID:201302294478802755
整理番号:13A1934890
硫酸ヒドロキシルアミンのin vivo毒性の検討とα-酢酸トコフェロールおよびメチレンブルーによる中毒治療の有効性
Investigation of in vivo toxicity of hydroxylamine sulfate and the efficiency of intoxication treatment by α-tocopherol acetate and methylene blue
著者 (4件):
PRODANCHUK Mykola G.
(Ministry of Health, Inst. of Ecohygiene and Toxicology, 6, Heroiv Oborony Str., UA-252022 Kiev, UKR)
,
TSATSAKIS Aristidis M.
(Centre of Toxicology Sciences and Res., Div. of Morphology, Medical School, Univ. of Crete, Voutes, Heraklion 71003 ...)
,
PRODANCHUK Georgiy M.
(Ministry of Health, Inst. of Ecohygiene and Toxicology, 6, Heroiv Oborony Str., UA-252022 Kiev, UKR)
,
TSAKALOF Andreas K.
(Lab. of Chemistry, Fac. of Medicine, Univ. of Thessaly, Larissa, GRC)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
61
ページ:
227-232
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)