文献
J-GLOBAL ID:201302294571930445
整理番号:13A0007953
冷凍生地ピザの食品レオロジー的および官能的パラメータ類に対するポリオール類の影響
Effect of Polyols on The Rheological and Sensory Parameters of Frozen Dough Pizza
著者 (5件):
ASGHAR Ali
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
ANJUM Faqir Muhammad
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
BUTT Masood Sadiq
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
RANDHAWA Muhammad Atif
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
AKHTAR Saeed
(Bahauddin Zakariya Univ., Multan, PAK)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
6
ページ:
781-787
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)