文献
J-GLOBAL ID:201302294591549411
整理番号:13A1639133
伝統的な発酵における微生物の共生的共存の意義
Significance of microbial symbiotic coexistence in traditional fermentation
著者 (4件):
FURUKAWA Soichi
(Dep. of Food Bioscience and Biotechnology, Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa ...)
,
WATANABE Taisuke
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Univ. of the Ryukyus, 1 Senbaru, Nishihara-cho, Okinawa ...)
,
TOYAMA Hirohide
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Univ. of the Ryukyus, 1 Senbaru, Nishihara-cho, Okinawa ...)
,
MORINAGA Yasushi
(Dep. of Food Bioscience and Biotechnology, Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa ...)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
116
号:
5
ページ:
533-539
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)