文献
J-GLOBAL ID:201302296841198060
整理番号:13A1274602
酵素的分解法により研究したヘーゼルナッツ及びクルミ堅果の仁におけるCd,Cu,Fe,Mn,Pb及びZnのバイオアクセシビリティ
Bioaccessibility of Cd, Cu, Fe, Mn, Pb, and Zn in Hazelnut and Walnut Kernels Investigated by an Enzymolysis Approach
著者 (5件):
ARPADJAN Sonja
(Univ. Sofia, Sofia, BGR)
,
MOMCHILOVA Svetlana
(Inst. of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Acad. of Sci., Sofia, BGR)
,
VENELINOV Tony
(Univ. Sofia, Sofia, BGR)
,
BLAGOEVA Elitsa
(Agricultural Experiment Station, Kardzhali, BGR)
,
NIKOLOVA Magdalena
(Agricultural Experiment Station, Kardzhali, BGR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
25
ページ:
6086-6091
発行年:
2013年06月26日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)