文献
J-GLOBAL ID:201402200104197907
整理番号:14A0647156
ポンカン(Citrus reticulata)’Chachi’果皮エキスの細胞抗酸化活性及びポリメトキシル化フラボノイドの薬物動力学相互作用研究
Cellular Antioxidant Activity and Pharmacokinetic Study of Polymethoxylated Flavonoids in Extract of Citrus reticulata ‘Chachi’ Peel
著者 (4件):
YUEN Han-Qi
(Guangdong Pharmaceutical Univ., Guangzhou, CHN)
,
HWANG Qing-Hua
(Guangdong Pharmaceutical Univ., Guangzhou, CHN)
,
ZHANG Xiao-Yin
(Guangdong Pharmaceutical Univ., Guangzhou, CHN)
,
ZHOU Zi-Xiong
(Guangdong Pharmaceutical Univ., Guangzhou, CHN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
20
号:
3
ページ:
629-637
発行年:
2014年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)