文献
J-GLOBAL ID:201402203145776317
整理番号:14A0779304
カフェイン含有および非含有コーヒーの摂取と2型糖尿病リスク: 系統的レビューと用量反応メタ解析
Caffeinated and Decaffeinated Coffee Consumption and Risk of Type 2 Diabetes: A Systematic Review and a Dose-Response Meta-analysis
著者 (7件):
DING Ming
(Harvard School of Public Health, MA)
,
BHUPATHIRAJU Shilpa N.
(Harvard School of Public Health, MA)
,
CHEN Mu
(National Univ. of Singapore and National Univ. Health System, SGP)
,
VAN DAM Rob M.
(Harvard School of Public Health, MA)
,
VAN DAM Rob M.
(National Univ. of Singapore and National Univ. Health System, SGP)
,
HU Frank B.
(Harvard School of Public Health, MA)
,
HU Frank B.
(Brigham and Women’s Hospital and Harvard Medical School, MA)
資料名:
Diabetes Care
(Diabetes Care)
巻:
37
号:
2
ページ:
569-586
発行年:
2014年02月
JST資料番号:
T0290A
ISSN:
0149-5992
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)