文献
J-GLOBAL ID:201402204392628378
整理番号:14A1130462
日本製のナチュラルチーズにおける細菌調査および食品媒介病原菌罹患率
Microbial Assessment and Prevalence of Foodborne Pathogens in Natural Cheeses in Japan
著者 (4件):
ESHO Firew Kassa
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
ENKHTUYA Budbazar
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
KUSUMOTO Akiko
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
KAWAMOTO Keiko
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
BioMed Research International (Web)
(BioMed Research International (Web))
巻:
2013
号:
Microbiology
ページ:
205801 (WEB ONLY)
発行年:
2013年
JST資料番号:
U7008A
ISSN:
2314-6133
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)