文献
J-GLOBAL ID:201402210115874604
整理番号:14A0411777
エチオピアから収集した食用きのこの酸化防止性
Antioxidant property of edible mushrooms collected from Ethiopia
著者 (4件):
WOLDEGIORGIS Ashagrie Z.
(Center for Food Sci. and Nutrition, Addis Ababa Univ., P.O. Box 1176, Addis Ababa, Ethiopia)
,
ABATE Dawit
(Dep. of Life Sciences, Addis Ababa Univ., P.O. Box 1176, Addis Ababa, Ethiopia)
,
HAKI Gulelat D.
(Center for Food Sci. and Nutrition, Addis Ababa Univ., P.O. Box 1176, Addis Ababa, Ethiopia)
,
ZIEGLER Gregory R.
(Dep. of Food Sci., The Pennsylvania State Univ., Univ. Park, PA 16802, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
157
ページ:
30-36
発行年:
2014年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)