文献
J-GLOBAL ID:201402211459014562
整理番号:14A0903920
ブロッコリー中のグルコシノラートからイソチオシアナートの生体内生成とその生体利用度に及ぼす加工条件の影響
In vivo formation and bioavailability of isothiocyanates from glucosinolates in broccoli as affected by processing conditions
著者 (4件):
OLIVIERO Teresa
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VERKERK Ruud
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VERMEULEN Martijn
(TNO Triskelion bv, Zeist, NLD)
,
DEKKER Matthijs
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
58
号:
7
ページ:
1447-1456
発行年:
2014年07月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)