文献
J-GLOBAL ID:201402212721062260
整理番号:14A0419669
Framingham心臓研究参加者における1991~2008年までの食事性脂肪及び高脂肪食摂取の傾向
Trends in dietary fat and high-fat food intakes from 1991 to 2008 in the Framingham Heart Study participants
著者 (5件):
VADIVELOO Maya
(New York Univ., NY, USA)
,
SCOTT Marc
(New York Univ., NY, USA)
,
QUATROMONI Paula
(Boston Univ., MA, USA)
,
JACQUES Paul
(Tufts Univ., MA, USA)
,
PAREKH Niyati
(New York Univ., NY, USA)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
111
号:
4
ページ:
724-734
発行年:
2014年02月28日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)