文献
J-GLOBAL ID:201402215415487434
整理番号:14A0176994
鰹節の枯節由来のEurotium herbariorum NU-2により産生される芳香化合物類の単離,およびそれらのDPPH-ラジカルスカベンジャー活性類
Isolation of Aromatic Compounds Produced by Eurotium herbariorum NU-2 from Karebushi, a Katsuobushi, and their DPPH-Radical Scavenging Activities
著者 (6件):
MIYAKE Yoshiaki
(Tokai Gakuen Univ., Miyoshi, JPN)
,
ITO Chihiro
(Meijo Univ., Aichi, JPN)
,
KIMURA Takuya
(Meijo Univ., Aichi, JPN)
,
SUZUKI Ayaka
(Tokai Gakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
NISHIDA Yoshio
(Tokai Gakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
ITOIGAWA Masataka
(Tokai Gakuen Univ., Miyoshi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
20
号:
1
ページ:
139-146
発行年:
2014年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)