文献
J-GLOBAL ID:201402217725627492
整理番号:14A1483153
メタ分析法を用いた慣行熱処理果実飲料中のAlicyclobacillus acidoterrestrisの抵抗性における温度およびpHの影響モデリング
Modeling the effects of temperature and pH on the resistance of Alicyclobacillus acidoterrestris in conventional heat-treated fruit beverages through a meta-analysis approach
著者 (4件):
SILVA Leonardo P.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Food Engineering (FEA), Univ. of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, BRA)
,
GONZALES-BARRON Ursula
(CIMO Mountain Res. Centre, School of Agriculture (ESA), Polytechnic Inst. of Braganza (IPB), PRT)
,
CADAVEZ Vasco
(CIMO Mountain Res. Centre, School of Agriculture (ESA), Polytechnic Inst. of Braganza (IPB), PRT)
,
SANT’ANA Anderson S.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Food Engineering (FEA), Univ. of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, BRA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
46
ページ:
541-552
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)