文献
J-GLOBAL ID:201402219227946451
整理番号:14A1495918
混練法により作製したパルミチン酸レチノール包括粉末の特質
Characterization of Retinyl Palmitate Encapsulation in a Mixture of Wall Materials, Cyclodextrin and Maltodextrin, by the Kneading Method
著者 (6件):
小枝貴弘
(フジ日本精糖)
,
和田百希
(フジ日本精糖)
,
NEOH Tze Loon
(香川大 農)
,
和田正
(フジ日本精糖)
,
古田武
(鳥取大 工)
,
吉井英文
(香川大 農)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
61
号:
11
ページ:
536-542
発行年:
2014年11月15日
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)