文献
J-GLOBAL ID:201402224297992691
整理番号:14A0904668
羊肉生産のための消費者および社会的必要条件のバランス化:オーストラレーシアの見込み
Balancing consumer and societal requirements for sheep meat production: An Australasian perspective
著者 (4件):
FERGUSON D.m.
(CSIRO Agriculture Flagship, FD McMaster Lab., Locked Bag 1, Armidale, NSW 2350, AUS)
,
SCHREURS N.m.
(Inst. of Veterinary, Animal and Biomedical Sciences, Massey Univ., Private Bag 11-222, Palmerston North 4442, NZL)
,
KENYON P.r.
(Inst. of Veterinary, Animal and Biomedical Sciences, Massey Univ., Private Bag 11-222, Palmerston North 4442, NZL)
,
JACOB R.h.
(Dep. of Agriculture and Food, Western Australia, 6151, AUS)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
98
号:
3
ページ:
477-483
発行年:
2014年11月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)