文献
J-GLOBAL ID:201402224794448121
整理番号:14A1467098
熱処理によってD-グルコースとD-フルクトースから合成されたα-D-フルクトフラノシル-(2→6)-D-グルコースの特性
Characteristics of α-D-Fructofuranosyl-(2→6)-D-glucose Synthesized from D-Glucose and D-Fructose by Thermal Treatment
著者 (6件):
YAMAMORI Akira
(General Inst. of Ohtakakohso Co., Ltd.)
,
OKADA Hideki
(General Inst. of Ohtakakohso Co., Ltd.)
,
KAWAZOE Naoki
(General Inst. of Ohtakakohso Co., Ltd.)
,
MURAMATSU Kei
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ.)
,
ONODERA Shuichi
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ.)
,
SHIOMI Norio
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ.)
資料名:
Journal of Applied Glycoscience
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
61
号:
4
ページ:
99-104 (J-STAGE)
発行年:
2014年
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1344-7882
CODEN:
JAGLFX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)