文献
J-GLOBAL ID:201402231661517267
整理番号:14A0823205
日本人における野菜および果物摂取と胃癌リスクとの関連性 4つのコホート研究のプール解析
Association of vegetable and fruit intake with gastric cancer risk among Japanese: a pooled analysis of four cohort studies
著者 (12件):
SHIMAZU T.
(National Cancer Center, Tokyo)
,
WAKAI K.
(Nagoya Univ. Graduate School of Medicine, Nagoya)
,
TAMAKOSHI A.
(Hokkaido Univ. Graduate School of Medicine, Sapporo)
,
TSUJI I.
(Tohoku Univ. Graduate School of Medicine, Sendai)
,
TANAKA K.
(Saga Univ., Saga)
,
MATSUO K.
(Kyushu Univ., Fukuoka)
,
NAGATA C.
(Gifu Univ. Graduate School of Medicine, Gifu)
,
MIZOUE T.
(National Center for Global Health and Medicine, Tokyo)
,
INOUE M.
(National Cancer Center, Tokyo)
,
INOUE M.
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
TSUGANE S.
(National Cancer Center, Tokyo)
,
SASAZUKI S.
(National Cancer Center, Tokyo)
資料名:
Annals of Oncology
(Annals of Oncology)
巻:
25
号:
6
ページ:
1228-1233
発行年:
2014年06月
JST資料番号:
W0107A
ISSN:
0923-7534
CODEN:
ANONE2
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)