文献
J-GLOBAL ID:201402240255953799
整理番号:14A0818253
アロマ抽出希釈分析によるポークスープストックにおける主要芳香化合物の特性化
Characterization of the key aroma compounds in pork soup stock by using an aroma extract dilution analysis
著者 (6件):
TAKAKURA Yukiko
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TAKAKURA Yukiko
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
OSANAI Hiroki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
MASUZAWA Takuya
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
WAKABAYASHI Hidehiko
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
NISHIMURA Toshihide
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
78
号:
1
ページ:
124-129
発行年:
2014年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)