文献
J-GLOBAL ID:201402243147944006
整理番号:14A1041812
パスタ生産における微生物トランスグルタミナーゼ処理は,セリアック病患者の血清とグリアジンの免疫反応に影響しない
Microbial Transglutaminase Treatment in Pasta-Production Does Not Affect the Immunoreactivity of Gliadin with Celiac Disease Patients’ Sera
著者 (6件):
RUH Tobias
(Zedira GmbH, Darmstadt, DEU)
,
OHSAM Juergen
(Zedira GmbH, Darmstadt, DEU)
,
PASTERNACK Ralf
(Zedira GmbH, Darmstadt, DEU)
,
YOKOYAMA Keiichi
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki-Shi, JPN)
,
KUMAZAWA Yoshiyuki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki-Shi, JPN)
,
HILS Martin
(Zedira GmbH, Darmstadt, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
30
ページ:
7604-7611
発行年:
2014年07月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)