文献
J-GLOBAL ID:201402251133250586
整理番号:14A0130994
総合および有機栽培のスミノミザクラ(Prunus cerasus L.)の微生物相着生
EPIPHYTIC MICROBIOTA OF SOUR CHERRY (PRUNUS CERASUS L.) IN INTEGRATED AND ORGANIC GROWING
著者 (3件):
PINTER Sz.
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
,
BATA-VIDACS I.
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
,
BECZNER J.
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
資料名:
Acta Alimentaria
(Acta Alimentaria)
巻:
42
号:
4
ページ:
618-630
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
T0259A
ISSN:
0139-3006
CODEN:
ACALDI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ハンガリー (HUN)
言語:
英語 (EN)