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文献
J-GLOBAL ID:201402251444440702   整理番号:14A0163007

朝食用低リン酸ソーセージにおける塩濃度の低下への高圧処理の応用

The application of high-pressure treatment in the reduction of salt levels in reduced-phosphate breakfast sausages
著者 (5件):
O’FLYNN Claire C.
(Dep. of Meat Technol., Teagasc Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
CRUZ-ROMERO Malco C.
(Food Packaging Group, School of Food and Nutritional Sciences, Univ. Coll. Cork, Cork, Ireland)
TROY Declan
(Dep. of Meat Technol., Teagasc Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
MULLEN Anne M.
(Dep. of Meat Technol., Teagasc Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
KERRY Joe P.
(Food Packaging Group, School of Food and Nutritional Sciences, Univ. Coll. Cork, Cork, Ireland)

資料名:
Meat Science  (Meat Science)

巻: 96  号:ページ: 1266-1274  発行年: 2014年03月 
JST資料番号: T0789A  ISSN: 0309-1740  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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