文献
J-GLOBAL ID:201402251758818939
整理番号:14A0299808
食事,認識およびアルツハイマー病:思考のための食品
Diet, cognition, and Alzheimer’s disease: food for thought
著者 (7件):
OTAEGUI-ARRAZOLA Ane
(Fundacion CITA-alzheimer Fundazioa, Dep. of Neurology, Paseo Mikeletegi 71, Planta 1, 20009, San Sebastian ...)
,
AMIANO Pilar
(Basque Government, Public Health Div. of Gipuzkoa, Res. Inst. of BioDonostia, San Serbastian, ESP)
,
AMIANO Pilar
(CIBER, CIBER of Epidemiology and Public Health, Madrid, ESP)
,
ELBUSTO Ana
(Univ. of the Basque Country, Dep. of Nutrition and Health, San Sebastian, ESP)
,
URDANETA Elena
(Basque Culinary Center, San Sebastian, ESP)
,
MARTINEZ-LAGE Pablo
(Fundacion CITA-alzheimer Fundazioa, Dep. of Neurology, Paseo Mikeletegi 71, Planta 1, 20009, San Sebastian ...)
,
MARTINEZ-LAGE Pablo
(CIBERNED, CIBER of Neurodegenerative diseases, San Sebastian, ESP)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
53
号:
1
ページ:
1-23
発行年:
2014年02月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)