文献
J-GLOBAL ID:201402252015386330
整理番号:14A0642461
ショウキョウ(Zingiber officinale Roscoe)の収穫後の乾燥条件と一酸化窒素産生抑制活性との相関について
Relationship between the inhibitory effect of ginger (Zingiber officinale Roscoe) on nitric oxide production and the drying conditions after harvest
著者 (7件):
FUCHINO Hiroyuki
(National Inst. Biomedical Innovation (NIBIO))
,
TANOUCHI Kana
(Tokyo Univ. Sci.)
,
DAIKONYA Akihiro
(National Inst. Biomedical Innovation (NIBIO))
,
WADA Hiroshi
(Tokyo Univ. Sci.)
,
IIDA Osamu
(National Inst. Biomedical Innovation (NIBIO))
,
SUGIMURA Koji
(National Inst. Biomedical Innovation (NIBIO))
,
KAWAHARA Nobuo
(National Inst. Biomedical Innovation (NIBIO))
資料名:
日本食品化学学会誌
(Japanese Journal of Food Chemistry)
巻:
21
号:
1
ページ:
8-14
発行年:
2014年04月25日
JST資料番号:
L4470A
ISSN:
1341-2094
CODEN:
NSKGF4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)