文献
J-GLOBAL ID:201402253900491813
整理番号:14A0060779
異なる品種のトウモロコシの毛からの抽出物の組成成分,酸化防止と抗腫瘍作用の比較
Comparative studies on the constituents, antioxidant and anticancer activities of extracts from different varieties of corn silk
著者 (6件):
TIAN Jingge
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
CHEN Haixia
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
CHEN Shuhan
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
XING Lisha
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
WANG Yanwei
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
WANG Jia
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
4
号:
10
ページ:
1526-1534
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)