文献
J-GLOBAL ID:201402254059579316
整理番号:14A0086591
伝統的に発酵した中国肉製品から分離されたLactobacillus plantarum BM-1により産生されたバクテリオシンの分離及び部分的特性化
Isolation and partial characterization of a bacteriocin produced by Lactobacillus plantarum BM-1 isolated from a traditionally fermented Chinese meat product
著者 (7件):
ZHANG Hongxing
(Beijing Univ. Agriculture, Beijing, CHN)
,
LIU Li
(Beijing Administration for Ind. and Commerce, Beijing, CHN)
,
HAO Yanling
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
ZHONG Siqiong
(Beijing Univ. Agriculture, Beijing, CHN)
,
LIU Hui
(Beijing Univ. Agriculture, Beijing, CHN)
,
HAN Tao
(Beijing Univ. Agriculture, Beijing, CHN)
,
XIE Yuanhong
(Beijing Univ. Agriculture, Beijing, CHN)
資料名:
Microbiology and Immunology
(Microbiology and Immunology)
巻:
57
号:
11
ページ:
746-755
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
W1957A
ISSN:
0385-5600
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)