文献
J-GLOBAL ID:201402255303935339
整理番号:14A0101014
Monascus ruberのバイオマスにおけるグルコサミン量に及ぼす澱粉および蛋白質の効果
Effects of Starch and Protein on Glucosamine Content in the Biomass of Monascus ruber
著者 (4件):
CHYSIRICHOTE Teerin
(King Mongkut’s Inst. Technol. Ladkrabang, Bangkok, THA)
,
TAKAHASHI Reiji
(Tokyo Inst. Technol., Tokyo, JPN)
,
ASAMI Kazuhiro
(Tokyo Inst. Technol., Tokyo, JPN)
,
OHTAGUCHI Kazuhisa
(Tokyo Inst. Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Chemical Engineering of Japan
(Journal of Chemical Engineering of Japan)
巻:
46
号:
8/12
ページ:
695-698
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
S0629A
ISSN:
0021-9592
CODEN:
JCEJAQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)