文献
J-GLOBAL ID:201402256667848390
整理番号:14A1282906
蒸気爆発法によるカランジャタンパク質ベースのジエタノールアミドの調製およびそれらの界面活性剤特性の評価
Preparation of Karanja Protein-based Diethanolamides by Steam Explosion Method and Evaluation of their Surfactant Properties
著者 (4件):
SREENU M
(CSIR-Indian Inst. of Chemical Technol., Hyderabad)
,
CHAKRABARTI P P
(CSIR-Indian Inst. of Chemical Technol., Hyderabad)
,
RAO B V S K
(CSIR-Indian Inst. of Chemical Technol., Hyderabad)
,
PRASAD R B N
(CSIR-Indian Inst. of Chemical Technol., Hyderabad)
資料名:
Journal of lipid Science and Technology
(Journal of lipid Science and Technology)
巻:
45
号:
2
ページ:
50-54
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
A1656A
ISSN:
0973-6379
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
インド (IND)
言語:
英語 (EN)