文献
J-GLOBAL ID:201402257491634360
整理番号:14A1144508
日本の伝統的な味噌による血圧低下は,ダール食塩感受性ラットにおけるドーパミン系を通じた利尿とナトリウム利尿の増加と関連する
Blood pressure reduction by Japanese traditional Miso is associated with increased diuresis and natriuresis through dopamine system in Dahl salt-sensitive rats
著者 (5件):
DU Dong Dong
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
YOSHINAGA Mariko
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
SONODA Masaru
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
KAWAKUBO Kiyoshi
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
UEHARA Yoshio
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Clinical and Experimental Hypertension
(Clinical and Experimental Hypertension)
巻:
36
号:
5
ページ:
359-366
発行年:
2014年08月
JST資料番号:
D0556D
ISSN:
1064-1963
CODEN:
CEHYER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)