文献
J-GLOBAL ID:201402258353567216
整理番号:14A1050682
モデル発酵(酸化)実験による紅茶製造工程の検討
Investigation of Processes in Black Tea Manufacture through Model Fermentation (Oxidation) Experiments
著者 (8件):
STODT Ulf W.
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
BLAUTH Nadine
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
NIEMANN Steffi
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
STARK Janina
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
,
PAWAR Vikas
(Unilever Res. Centre, Karnataka, IND)
,
JAYARAMAN Sujatha
(Unilever Res. Centre, Karnataka, IND)
,
KOEK Jan
(Unilever Res. Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
,
ENGELHARDT Ulrich H.
(Technische Univ. Braunschweig, Braunschweig, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
31
ページ:
7854-7861
発行年:
2014年08月06日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)