文献
J-GLOBAL ID:201402259206096174
整理番号:14A0590721
中国におけるHACCP認証豚肉の消費者評価と普及可能性
Consumer Evaluation of and Potential Market Expansion for HACCP Certified Pork in China: The Potential Impact on the Pork Industry
著者 (3件):
ZHANG Haifeng
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine)
,
KONO Hiroichi
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine)
,
KUBOTA Satoko
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine)
資料名:
フロンティア農業経済研究
(Frontiers of Agricultural Economics)
巻:
17
号:
1
ページ:
13-19
発行年:
2013年04月01日
JST資料番号:
F1330A
ISSN:
2185-1220
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)