文献
J-GLOBAL ID:201402259493692408
整理番号:14A1002453
凍結と長期冷凍貯蔵によるブラックベリー果実中のアントシアニンと他の化合物含量の変化
Changes in the Contents of Anthocyanins and Other Compounds in Blackberry Fruits Due to Freezing and Long-Term Frozen Storage
著者 (7件):
VEBERIC Robert
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
,
STAMPAR Franci
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
,
SCHMITZER Valentina
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
,
CUNJA Vlasta
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
,
ZUPAN Anka
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
,
KORON Darinka
(Agricultural Inst. of Slovenia, Ljubljana, SVN)
,
MIKULIC-PETKOVSEK Maja
(Univ. Ljubljana, Ljubljana, SVN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
29
ページ:
6926-6935
発行年:
2014年07月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)