文献
J-GLOBAL ID:201402261319912924
整理番号:14A0363631
電気放電による水中衝撃波を用いた食品処理試験
Food processing trials using underwater shock wave by electrical discharge
著者 (7件):
IWASA Seisaku
(Ishida Co., Ltd, Shiga, JPN)
,
MAEHARA Hironori
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
NISHI Masatoshi
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
TANAKA Shigeru
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
WATANABE Toshiaki
(National Fisheries Univ., Yamaguchi, JPN)
,
ITOH Shigeru
(Okinawa National Coll. Technol., Okinawa, JPN)
,
HOKAMOTO Kazuyuki
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Materials Science Forum
(Materials Science Forum)
巻:
767
ページ:
223-228
発行年:
2014年
JST資料番号:
D0716B
ISSN:
0255-5476
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)