文献
J-GLOBAL ID:201402261759190912
整理番号:14A1391941
キシロースとのMaillard反応による,カゼイン加水分解物のACE阻害活性の向上
Improvement of ACE inhibitory activity of casein hydrolysate by Maillard reaction with xylose
著者 (3件):
HONG Xu
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., School of Food Sci. and Technol., Jiangnan Univ., Wuxi, Jiangsu, 214122, CHN)
,
MENG Jun
,
LU Rong-Rong
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
95
号:
1
ページ:
66-71
発行年:
2015年01月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)