文献
J-GLOBAL ID:201402262902423695
整理番号:14A0207782
バジル種子(Ocimum basilicum L.)ガムから作られた新規生分解性可食性フィルムのキャラクタリゼーション
Characterization of new biodegradable edible film made from basil seed (Ocimum basilicum L.) gum
著者 (5件):
KHAZAEI Naimeh
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Agricultural Engineering, Univ. of Urmia, IRN)
,
ESMAIILI Mohsen
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Agricultural Engineering, Univ. of Urmia, IRN)
,
DJOMEH Zahra Emam
(Dep. of Food Sci., Engineering and Technol., Campus of Agriculture and Natural Resources, Univ. of Tehran, Karaj, 6, IRN)
,
GHASEMLOU Mehran
(School of Packaging, Michigan State Univ., MI 48824, East Lansing, USA)
,
JOUKI Mohammad
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Agriculture, Ferdowsi Univ. of Mashhad, Mashhad, 7, IRN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
102
ページ:
199-206
発行年:
2014年02月15日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)