文献
J-GLOBAL ID:201402265221437530
整理番号:14A1002496
醤油の旨み強度に関連する化合物を調査するための代謝プロファイリング手法
Metabolic Profiling Approach To Explore Compounds Related to the Umami Intensity of Soy Sauce
著者 (10件):
SHIGA Kazuki
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
,
YAMAMOTO Shinya
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
,
NAKAJIMA Ayako
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
KODAMA Yukako
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
IMAMURA Miho
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
SATO Tsuneo
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
UCHIDA Riichiro
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
OBATA Akio
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
BAMBA Takeshi
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
,
FUKUSAKI Eiichiro
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
29
ページ:
7317-7322
発行年:
2014年07月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)