文献
J-GLOBAL ID:201402267590932548
整理番号:14A0813141
ロースティングした大麦穀粒中のアクリルアミド: 色及び貯蔵中減少の相関
Acrylamide in roasted barley grains: presence, correlation with colour and decrease during storage
著者 (6件):
MIZUKAMI Yuzo
(NARO Inst. Vegetable and Tea Sci., Shizuoka, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(NARO Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ISAGAWA Satoshi
(Japan Food Res. Lab., Tokyo, JPN)
,
YAMAZAKI Kumiko
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
ONO Hiroshi
(NARO Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
31
号:
6
ページ:
995-1000
発行年:
2014年06月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)