文献
J-GLOBAL ID:201402269112869167
整理番号:14A0362971
ブラジル産のブラックベリー,レッドラズベリー,イチゴ,ブルーベリーおよびオウトウ果実の生理活性化合物,酸化防止活性および化学組成の定量
Determination of the bioactive compounds, antioxidant activity and chemical composition of Brazilian blackberry, red raspberry, strawberry, blueberry and sweet cherry fruits
著者 (6件):
DE SOUZA Vanessa Rios
(Sci. and Technol. Inst., Federal Univ. Vales of Jequitinhonha and Mucuri, 39100-000 Diamantina, MG, BRA)
,
PEREIRA Patricia Aparecida P.
(Dep. of Food, Federal Univ. of Ouro Preto, 35400-000 Ouro Preto, MG, BRA)
,
DA SILVA Thais Lomonaco T.
(Dep. of Food Technol., School of Food Engineering, Univ. of Campinas, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
DE OLIVEIRA LIMA Luiz Carlos
(Dep. of Food Sci., Federal Univ. of Lavras, 37200-000 Lavras, MG, BRA)
,
PIO Rafael
(Dep. of Agriculture, Federal Univ. of Lavras, 37200-000 Lavras, MG, BRA)
,
QUEIROZ Fabiana
(Dep. of Food Sci., Federal Univ. of Lavras, 37200-000 Lavras, MG, BRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
156
ページ:
362-368
発行年:
2014年08月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)