文献
J-GLOBAL ID:201402270880502467
整理番号:14A0541671
パームオレイン及びココナッツ油の結晶化及び溶解に対する乳化剤添加の影響
Effects of Emulsifier Addition on the Crystallization and Melting Behavior of Palm Olein and Coconut Oil
著者 (6件):
MARUYAMA Jessica Mayumi
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
DE MARTINI SOARES Fabiana A S
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
D’AGOSTINHO Natalia Roque
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
GONCALVES Maria Ines Almeida
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
GIOIELLI Luiz Antonio
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
DA SILVA Roberta Claro
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
10
ページ:
2253-2263
発行年:
2014年03月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)