文献
J-GLOBAL ID:201402277386342222
整理番号:14A1175521
HPCCCによるオリーブ油からのオレオカンタール,チロソールおよびヒドロキシチロソールの分取
Preparative isolation of oleocanthal, tyrosol, and hydroxytyrosol from olive oil by HPCCC
著者 (9件):
ADHAMI Hamid-reza
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
ZEHL Martin
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
DANGL Christina
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
DORFMEISTER Dominic
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
STADLER Marco
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
URBAN Ernst
(Dep. of Medicinal Chemistry, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
,
HEWITSON Peter
(Brunel Inst. for Bioengineering, Brunel Univ., Uxbridge, GBR)
,
IGNATOVA Svetlana
(Brunel Inst. for Bioengineering, Brunel Univ., Uxbridge, GBR)
,
KRENN Liselotte
(Dep. of Pharmacognosy, Univ. of Vienna, Vienna, AUT)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
170
ページ:
154-159
発行年:
2015年03月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)