文献
J-GLOBAL ID:201402280320036873
整理番号:14A0818251
日本の醤油における酵母による2-フランメタンチオール及び2-メルカプトプロピオン酸エチル・芳香化合物の形成
Formation by yeast of 2-furanmethanethiol and ethyl 2-mercaptopropionate aroma compounds in Japanese soy sauce
著者 (3件):
MENG Qi
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
HATAKEYAMA Makoto
(Iwate Industrial Res. Inst., Morioka, JPN)
,
SUGAWARA Etsuko
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
78
号:
1
ページ:
109-114
発行年:
2014年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)